Het is tijd voor een nieuwe werkwijze.

Als extra service nodig ik iedereen na de fotosessie uit voor een bestelsessie

Na de fotosessie maken we een afspraak voor een bestelsessie. Tijdens de bestelsessie bekijken we de beelden in mijn studio op een groot scherm en maak jij zelf je keuze wat je wilt afnemen. Ik zal je helpen en ik geef je advies. Ik denk namelijk dat persoonlijke aandacht, service en kwaliteit erg belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Dit zal daarom ook niet veranderen met mijn nieuwe werkwijze.

Om mijn klanten nog beter van dienst te zijn heb ik mijn werkwijze aangepast.

Wat is er veranderd is

Het punt waar ik mijn werkwijze op heb aangepast dat zijn de pakketten. Voorheen hadden mijn klanten de keus uit losse producten of uit door mij samengestelde pakketten. Met mijn nieuwe werkwijze geef ik mijn klanten veel meer de vrijheid om zelf je eigen pakket samen te stellen. Waarom zou je iets afnemen als je daar zelf niets mee doet? (Als ik zelf iets koop dan wil ik graag ook zelf de vrijheid hebben om mijn eigen producten samen te stellen. Daarom geef ik mijn klanten ook graag die vrijheid). Met de nieuwe werkwijze is het nog steeds mogelijk om te kunnen profiteren van de korting zodra je meerdere producten af neemt.

Ik ben blij dat ik kan vertellen dat ik op deze nieuwe manier van werken de klant meer vrijheid kan geven en ook de service kan bieden waar ik zelf zo naar streef.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven