The blog

our latest news

Het is tijd voor een nieuwe werkwijze.

Als extra service nodig ik iedereen na de fotosessie uit voor een bestelsessie

Na de fotosessie maken we een afspraak voor een bestelsessie. Tijdens de bestelsessie bekijken we de beelden in mijn studio op een groot scherm en maak jij zelf je keuze wat je wilt afnemen. Ik zal je helpen en ik geef je advies. Ik denk namelijk dat persoonlijke aandacht, service en kwaliteit erg belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Dit zal daarom ook niet veranderen met mijn nieuwe werkwijze.

Om mijn klanten nog beter van dienst te zijn heb ik mijn werkwijze op twee punten van de bestelsessies aangepast.

Welke twee punten gaat er veranderen tijdens de bestelsessie?

Het eerste punt waar ik mijn werkwijze op heb aangepast is dat je voorheen bij de fotosessie een besteltegoed kreeg. Dit besteltegoed was alleen te besteden tijdens de bestelsessie. Het was een eenmalige korting voor 1 product.

De prijslijst is nu zo aangepast zodat het besteltegoed verwerkt zit in de prijslijst. Nu kan het besteltegoed komen te vervallen en profiteer je nog wel van de korting. Dit is voor de klant een groot voordeel.

Verder was het zo dat als je voorheen foto’s had laten maken met meerdere gezinnen dat je dan de korting onderling moest verdelen. Nu met de nieuwe werkwijze hoeft dit niet meer en nu kan iedereen genieten van de korting. Wel zo handig en eerlijk voor alle mensen die op de foto zijn gegaan en die iets willen afnemen.

Het tweede punt waar ik mijn werkwijze op heb aangepast dat zijn de pakketten. Voorheen hadden mijn klanten de keus uit losse producten of uit door mij samengestelde pakketten. Met mijn nieuwe werkwijze geef ik mijn klanten veel meer de vrijheid om zelf je eigen pakket samen te stellen. Waarom zou je iets afnemen als je daar zelf niets mee doet? (Als ik zelf iets koop dan wil ik graag ook zelf de vrijheid hebben om mijn eigen producten samen te stellen. Daarom geef ik mijn klanten ook graag die vrijheid). Met de nieuwe werkwijze is het nog steeds mogelijk om te kunnen profiteren van de korting zodra je meerdere producten af neemt.

Ik ben blij dat ik kan vertellen dat ik op deze nieuwe manier van werken de klant meer vrijheid kan geven en ook de service kan bieden waar ik zelf zo naar streef.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *