Over Margrietha

Fotograaf in Nieuwkoop Nieuwveen Margrietha fotografie

Hallo,

Ik ben Margrietha

Veertiger, vrouw, echtgenote, moeder, en fotograaf.

Mijn gezin is erg belangrijk voor me.

Graag maak ik tijd vrij om er op uit te trekken om zo nieuwe avonturen te beleven en van elkaar te genieten.

Ik leef bewust en hou er van om mezelf te ontwikkelen en luister graag naar een podcast. Ik ben positief, creatief en een echte beelddenker. Ik ben zuinig op de aarde en ik bewandel graag mijn eigen pad. 

Koffie lust ik niet, maar ik drink wel liters thee. 

Ik ben dol op chocolade.  

Je weet wel oranje met karamel en zeezout Van Tony’s chocolonely. 

Inmiddels heb ik als fotograaf al meer dan 20 jaar ervaring in de fotografie.

Ik ben moeder van Maud, vrouw van Gerard en kinderfotograaf in Nieuwkoop.

Dankbaar ben ik dat ik fotograaf ben.
Het is mijn lust en mijn leven en het aller leukste wat er maar is.

De fotografie is daarom ook mijn passie. Ik ga graag met mensen op pad om mooie foto’s te maken. We maken plezier, halen herinneringen op en ik fotografeer de liefde.

Het zijn de mooie momenten waar ik bij mag zijn. Ik geniet met volle teugen van die ene aanraking, een liefdevolle blik en de twinkeling in de ogen die ik door mijn lens mag aanschouwen en voor eeuwig mag vastleggen.

Als fotograaf werk ik het liefste als
kinderfotograaf, gezinsfotograaf of familiefotograaf
buiten op locatie.

Een van de mooiste berichten die ik ooit heb gekregen.

Het bericht dat ik van Edith uit Zevenhoven ontving vergeet ik nooit meer. Ik kan de gezinsfotosessie van toen nog herinneren als de dag van gisteren. Als ik er aan denk krijg ik gelijk weer kippenvel.

Edith de jonge moeder uit Zevenhoven schreef me dat ze me wilde bedanken voor de prachtige foto’s uit de familiefotoreportage die ze kort daar voor van haar gezin op locatie in Alphen aan den Rijn bij me had laten maken. Plotseling was haar dochtertje overleden. De door mij gemaakte portretfoto’s hadden ineens nog meer waarde gekregen.

Toen besefte ik dat de foto’s die ik maak geen gewone plaatjes zijn. De beelden die ik maak zijn de waardevolle herinneringen die we koesteren en naarmate de tijd verstrekt meer waard worden.

Als kind droomde ik van een groot gezin,
maar zwanger worden was niet gemakkelijk.

Als kind droomde ik van een groot gezin maar in werkelijkheid verliep dit iets anders. Door mijn endometriose was het de vraag of ik ooit zwanger zou kunnen worden.

Ik zie ons nog zitten in het ziekenhuis na de zoveelste vruchtbaarheidsbehandeling en voor het 168e gesprek. Toen we gingen zitten voelde ik door het open raam een koele bries op mijn huid. De Arts die tegenover ons zat kwam gelijk ter zake. Hij had de hoop eigenlijk al opgegeven en zei met een koele stem ”adoptie is ook een optie”. Zo werden wij met onze neus op de feiten gedrukt. Ik voelde de grond onder mijn voeten wegzakken………. Daar waren wij (mijn man en ik zelf) het niet mee eens en we hebben alles op alles gezet om toch door te gaan. Na een lang, moeizaam en slopend traject met een kijkoperatie en meer dan 15 behandelingen ben ik uiteindelijk door een wonder toch zwanger geworden.

Al tijdens mijn zwangerschap voelde ik al veel liefde voor mijn kindje. Ook na de geboorte bleef het gevoel van liefde groeien. Heel eerlijk gezegd zijn deze speciale moedergevoelens niet meer ophouden met groeien. De band met mijn dochter is heel groot en ik voel de liefde in mijn hart.

Het verlangen om alles nog een keer mee te maken was heel groot, maar helaas verliep dit anders.

Toen onze dochter ruim een jaar was hadden wij (mijn man en ik zelf) het verlangen naar nog een kindje. De tijd was zo snel gegaan en ik wilde alles nog een keer meemaken. Alle toeters en bellen werden weer uit de kast gehaald en vol goede moed begonnen we weer aan een nieuw IVF traject. Zelfs toen de behandelingen die vanuit de verzekering vergoed werden geen zwangerschap hadden opgeleverd hebben we met ons eigen geld nog een enkele poging gedaan. Dat die behandelingen best prijzig zijn daar waren wij van op de hoogte. Met de hoop dat het zou lukken en de liefde die we er voor terug zouden krijgen hadden we het er graag voor over. Helaas lukte het niet dit keer niet om nog een keer zwanger te worden. Verdrietig en verslagen bleven wij achter. 

Doordat de tijd door mijn vingers heen glipte wilde ik de tijd vasthouden en raakte ik de controle kwijt. 

En toen besefte ik mezelf ineens iets heel belangrijks wat mijn leven veranderde. 

Ik ontdekte namelijk dat ik door het bekijken van de foto’s weer kon beleven waar ik zo naar verlangde en dat gaf mij heel veel rust en ik kon weer genieten van mijn groter groeiende dochter.

Inmiddels weet ik dat de tijd snel gaat maar met de gemaakte beelden hoef ik niet meer bang te zijn dat ik verlies wat ik heb en kan ik terug naar de tijd waar ik zo naar verlang.

Door mijn eigen ervaring en de liefde die ik voor mijn dochter voel ben ik er achter gekomen waar mijn passie ligt. Het is mijn wens om ook speciaal voor jou de magisch mooie kinderportretten te maken waar jij zo naar verlangt. Op deze manier zet ik de tijd voor jou even stil en kun je voor altijd genieten van je steeds groter groeiende kind “je kostbaarste bezit in je leven”

Ben jij het met mij eens en wil jij net zoals ik graag de tijd stil zetten?
Inmiddels heb ik veel ervaring, fotografeer ik met heel veel passie en help ik je graag.

Informatiebrochure aanvragen!

Vraag nu de informatiebrochure aan en ontvang € 25,- besteltegoed*.

(* geldig bij boekingen binnen 14 dagen na het aanvragen van de informatiebrochure).

Contactgegevens

Margrietha Fotografie

Margrietha van Mastwijk
info@margrietha-fotografie.nl  www.margrietha-fotografie.nl
Telefoonnummer: 06 28589474

Adres: 
Roggeveldweg 1
2441 BN Nieuwveen.

KVK nummer: 27333510.
BTW nummer: NL001962611B80.

Openingstijden

ma, di, do, vr & za: 09.00 uur -16.00 uur.  wo: 09.00 uur -12.30 uur.
Uitsluitend open op afspraak.

Een afspraak maken voor een fotosessie kan ook buiten deze openingstijden zoals op een avond of een zondag is ook mogelijk.

Scroll naar boven