De kracht van een portret

Als moeder van een prachtige dochter wil ik zelf natuurlijk ook echt iets heel moois in mijn huis aan de muur hebben hangen. Nu maak ik zelf als moeder en fotograaf veel foto’s van mijn dochter. Omdat ik het ook belangrijk vind om niet alle foto’s zelf te maken, heb ik pas geleden foto’s laten maken van mijn eigen dochter bij een collega fotograaf.

Whoo wat ben ik blij met deze beelden van mijn eigen lieve en mooie dochter. De beelden raken me diep van binnen. Als ik er naar kijk krijg ik tranen in mijn ogen zo mooi zijn de foto’s. Het gevoel wat ik voor mijn dochter heb, dat zie ik terug in de gemaakte beelden. Echt zeer waardevol zijn deze portretten. Zelf maak ik als fotograaf ook beelden voor mijn eigen klanten. Dit keer stond ik dus niet als fotograaf maar als moeder aan de andere zijde. Iris Valentina maakte deze mooie portretten van mijn dochter en nu voel ik hoe magisch het is om foto’s te laten maken van mijn eigen kind. Het is onbeschrijfelijk wat het met mij doet. Nu snap ik wat ik zelf als fotograaf kan betekenen voor mijn eigen klanten. Dankjewel voor deze ervaring en het mooie beeld Iris. Het zijn de beelden die ik in mijn hart bewaar en die ik meeneem op de reis van mijn leven. Als ik 80 ben, dan zijn dit de beelden die mijn de herinneringen geven van het leven met mijn dochter van nu.

Het gevoel wat ik heb bij het beeld van mijn dochter dat is precies het gevoel wat ik alle moeders die bij mij foto’s laten maken van hun kinderen of hun gezin ook wil geven. Ik wil connectie, emotie en dat het beeld je raakt in je hart.

Ben jij opzoek naar een fotograaf. Kijk dan om je heen wat bij je past. Kies niet zomaar een fotograaf uit omdat deze fotograaf toevallig in dezelfde woonplaats zit of omdat dit de fotograaf is die je als eerst tegen komt op internet. Nee, kijk om je heen en zoek die fotograaf waar jij een klik mee voelt en die bij je wensen past.

Wil jij meer informatie of kennis maken met mij vul dan het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je mag me ook bellen 06-2858 9474. Ik sta graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven