Fotosessie met de kinderen van Willeke uit Wilnis.

Willeke uit Wilnis kwam met haar kinderen naar mijn fotostudio voor een fotosessie. Het eerste idee van Willeke was een groepsfoto van haar 5 kinderen te laten maken, maar toen ze eenmaal bij me was besloot ze om ook de kinderen allemaal apart op de foto te laten zetten. Dus ik mocht me helemaal laten gaan…… jippie!!!!!! Druk met 5 kinderen? Wel nee, gewoon gezellig! De kinderen weten heel goed wat ze wel en niet mogen doen en luisteren heel erg goed.

B Willeke 01 B Willeke 02 B Willeke 03 B Willeke 04 B Willeke 05 B Willeke 06 B Willeke 07 B Willeke 08 B Willeke 09 B Willeke 10
Wil jij ook zo’n leuke fotosessie laten maken neem dan contact met me op.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven