Fotosessie Marissa en Maud, twee dikke vriendinnen.

Dit keer voor mij wel een hele speciale fotosessie op mijn blog.
Namelijk van mijn eigen dochter Maud en haar vriendinnetje Marissa uit Langeraar. Deze twee meiden zijn helemaal stapelgek op elkaar. Ze zaten tot voor kort op het zelfde kinderdagverblijf in Nieuwveen. Nu Marissa 4 jaar geworden is gaat zij naar de basisschool en zien ze elkaar veel minder. Omdat ze echte vriendinnen zijn wilde ik dit wel heel graag vastleggen en daarom spraken we af in mijn fotostudio in Nieuwkoop. Natuurlijk had ik eerst even overleg met de moeder van Marissa over de kleding die we mee zouden nemen. Dat het iets met een spijker rok moest worden dat was al snel duidelijk. (de spijker rok is het kledingstuk van deze twee giebelende meiden….. Zo zijn we een echte tweeling mam! aldus mijn dochter Maud…..)

Zelf ben ik erg blij met de foto’s die ik gemaakt heb. De vriendschap straalt ervan af.

Voor wie heel erg benieuwd is welke van de twee mijn dochter is….. Maud  is het meisje met de krullen…. van wie zou ze die nu hebben????????

B Maud Marissa 001 B Maud Marissa 002 B Maud Marissa 003
B Maud Marissa 04 B Maud Marissa 05 B Maud Marissa 06
Wil jij ook zo’n leuke fotosessie laten maken neem dan contact met me op.

8 gedachten over “Fotosessie Marissa en Maud, twee dikke vriendinnen.”

    1. Dank je Jolanda. Ik ben er zelf ook erg blij mee. We hebben ook 1 foto op Maud haar kamer neergezet zodat ze van uit haar bed er naar kan kijken…..

  1. Marike den Braber

    Wat een ontzettend leuke fotosessie zeg! Dit zijn foto’s die nu en later heel veel leuke en mooie herinneringen zullen opleveren. Unieke foto’s dus….

    Groetjes Marike den Braber

    1. Dank je Marike, Zeker heel erg waarde-vol voor nu en ook voor later. Het leuke is dat nu ik ze gemaakt heb pas de echte waarde er van in ga zien…… (leuk om ze te maken maar nog leuker om ze te hebben)

  2. Super leuk! En ik vind maud echt op Ronald lijken. Dat was me eerste gedachten toen ik haar zag. Gek hè! Maar echte leuke foto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven