Fotosessie met Jade en Lotte uit Langeraar

Karin Koeleman uit Langeraar deed mee aan mijn valentijns-actie en schreef met het volgende:
Ik zou heééééééééél graag een fotoshoot willen winnen voor mijn dochter Jade en haar vriendinnetje Lotte. Zij zijn al sinds de peuterspeelzaal helemaal verliefd en ze zijn helemaal dol op elkaar. Er wordt vaak gelogeerd en als het kan spelen ze samen. Op haar partijtje nodigt ze maar 1 iemand uit. Het lijkt een beetje vreemd, maar mijn dochter is pas 5 jaar. Haar vriendinnetje is 1 dag eerder jarig, en dus ook 5 jaar. Ik zou het zo leuk vinden als zij samen mooie foto’s mogen maken.
Ik vond dit wel zo speciaal en wilde dit wel met mijn eigen ogen zien, dus we maakten snel een afspraak. Wat een geweldig stel die twee! Dit is echte liefde. Meer hoef ik niet te zeggen de foto’s spreken voor zich. Hier onder het resultaat.B Koeleman 1 B Koeleman 2 B Koeleman 3 B Koeleman 4 B Koeleman 5 B Koeleman 6 B Koeleman 7 B Koeleman 8 B Koeleman 9

Wil jij ook zo’n leuke fotosessie van je kinderen neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

2 gedachten over “Fotosessie met Jade en Lotte uit Langeraar”

  1. Ohhhhh, wat een lieffies!
    Wat zijn ze leuk samen, ik hoop dat ze zo gek op elkaar blijven. Wie weet maken ze om de paar jaar zo’n fotoserie, dat zou geweldig zijn!

    1. Ja leuk he Marjon. Het was ook zoooo leuk om te doen. Lijkt me leuk om ze over een paar jaar weer in mijn studio te mogen ontvangen. Wie weet doen we dat wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven