Fotosessie met de kinderen Romy en Nicky uit Nieuwveen

Melanie Versluis uit Nieuwveen was de winnaar in december van mijn actie “win een fotosessie”.¬†Melanie vertelde mij dol enthousiast dat ze graag haar twee meiden op de foto wilde laten zetten. Toen ze bij mij in mijn studio aankwamen zagen de kinderen er heel erg netjes uit. Daar was echt over nagedacht! We gingen snel aan de slag. Hier onder het resultaat.

B Melanie 1 B Melanie 2 B Melanie 3 B Melanie 4

Wil jij je kinderen ook laten fotograferen? Neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

4 gedachten over “Fotosessie met de kinderen Romy en Nicky uit Nieuwveen”

    1. Dankje voor je compliment Ineke. Het was ook erg leuk om de twee kinderen op de foto te zetten en ze zagen er tip top uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven