Fotosessie Daniëlle uit Mijdrecht.

Sepciaal voor mijn fotosessies heb ik een oud frans bedje aangeschaft en natuurlijk moet dat bedje uitgetest worden.

Daniëlle uit mijdrecht kwam met haar dochtertje Sofie voor een fotosessie met bed. We spraken voor de fotosessie af op een locatie in Nieuwkoop. Mijn geluk kon niet op toen ik (zwangere) Mama Daniëllen en Sofie zag aankomen. Ze waren gekleed in een mooi wit jurkje en helemaal tip top verzorgd.

Sofie deed het geweldig! Ze ging lekker zitten op het bed en haar pop kwam er ook bij zitten. Natuurlijk moest de pop van Sofie ook nog even in mijn antieken poppenwagen. (deze poppenwagen heb ik ook speciaal aangeschaft voor de fotosessies). Maar voordat Sofie kon gaan rijden met de wagen kreeg de pop eerst nog een lekkere knuffel. (ohooo smelt smelt) Ik ben zelf ook helemaal weg van de foto waarop Daniëlle en Sofie elkaar een kus geven. Zo lief om te zien hoe Sofie haar moeder vast pakt met haar gelakte nageltjes en daarna een kus geeft……….
B Danielle Bouwman 01 B Danielle Bouwman 02 B Danielle Bouwman 03 B Danielle Bouwman 04 B Danielle Bouwman 05 B Danielle Bouwman 06 B Danielle Bouwman 07
Heb jij ook kinderen en wil je ook zo’n leuke fotosessie met bed of poppenwagen neem dan snel contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven