Vind de fotograaf die bij jou past!

Wat leuk dat je opzoek bent naar een fotograaf om je kinderen of je gezin vast te laten leggen.

Er zijn veel fotografen die hun dienst aanbieden. Elke fotograaf heeft zo zijn eigen werkwijze. Zo ben ik gespecialiseerd in het maken van foto’s van kinderen en gezinnen. Waarom? Omdat ik het zo leuk vindt om met kinderen te werken en daarom gaat het werken met kinderen mij zo gemakkelijk af. Ik ga graag mee in het spel en de fantasie van het kind en dat helpt mij om snel die ene klik met het kind te krijgen.

Foto’s maken van volwassenen vind ik ook erg leuk om te doen. Zelf snap ik heel goed dat niet iedereen weet hoe hij of zij moet gaan staan als ze op de foto gaan. daarom help ik je graag eerst op weg. Al snel zie ik dan de spanning wegzakken en dan volgen de ontspannen momenten vanzelf. Dit is heel belangrijk omdat je dat later namelijk terug ziet in de gemaakte beelden.

Zelf weet ik dat keuzes maken moeilijk kan zijn vooral als je door de bomen het bos niet meer kan zien. Ook laat niet iedereen elk jaar foto’s maken van zijn kinderen of het gezin. Daarom is het juist wel belangrijk een juiste keuze te maken zodat je straks kan gaan genieten van een heel mooi portret aan de wand. Om je te helpen bij het maken de keuze heb ik hier 10 gratis tips voor je zodat je zelf heel gemakkelijk je keuze kunt maken bij het bepalen van de fotograaf die bij je past.

Als er nog vragen zijn of je wilt nog meer informatie ontvangen over de fotosessies die ik aanbied mag je me altijd bellen of mailen. Ik wens je heel veel plezier bij het maken van je keuze.

Klik op de knop hieronder en download de 10 gratis tips. 

Scroll naar boven