Werkwijze

Voor de fotosessie

Voor de fotosessie neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en de locatie van de fotosessie. Ik beschik over een ruime fotostudio in Nieuwkoop maar natuurlijk kunnen we ook foto’s op een andere locatie maken. Tijdens dit gesprek geef ik je ook een aantal tips.

Tijdens de fotosessie

Tijdens de fotosessie zal het hebben van plezier en het genieten van elkaar voorop staan. Aan stijve rijtjes of een nep glimlach doen we niet. Het is tijdens de fotosessie heel belangrijk dat jij jezelf kan zijn, dit zie je dit namelijk terug in het eind resultaat. Om dit te bereiken creëer ik een sfeer waarbij jij je prettig voelt. Je zal helemaal op gaan in de sfeer zodat je de camera vergeet. Bij een fotosessie met kinderen zal ik vooral spelenderwijs te werk gaan zodat de kinderen zich vrij voelen en het ook leuk vinden om op de foto te gaan.

Na de fotosessie

Na de fotosessie maak ik een selectie van het beeld en bewerk ik het beeld zorgvuldig.

Na de fotosessie maken we een afspraak voor een bestelsessie in mijn studio. De gemaakte foto’s uit de selectie worden op een groot scherm gepresenteerd door middel van een diashow. We bekijken de foto’s en samen bespreken we welke foto’s je wilt nabestellen.

Het resultaat

Naast de digitale fotobestanden en Fine Art Prints (luxe fotoafdrukken) kan je ook je foto op andere materialen laten afdrukken zoals bijvoorbeeld canvas, photo block, photo Panel, Dibond of acryl. Alle fotoproducten worden nauwkeurig afgewerkt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur zodat jullie er lang van kunnen genieten. In mijn studio zijn de verschillende materialen aanwezig. Jullie zijn welkom in mijn studio om deze producten te komen bekijken.

De bestellingen

De Bestellingen worden na betaling binnen 3 weken afgerond en kunnen op afspraak worden opgehaald.
Wil je liever de bestelling per post ontvangen dan zal ik verpakkingskosten en verzendkosten in rekening brengen om de bestelling naar je te verzenden.
De kosten van het verzenden hangen af van het formaat en het gewicht van de bestelling.
Heb je de bestelling eerder nodig?
Laat het me op tijd weten zodat ik kan kijken wat ik voor je kan doen.

Algemeen voor de fotosessie

De fotosessies kunnen plaats vinden in de studio of op locatie. (bij grote groepen met meer dan circa 20 personen is de fotosessie altijd op locatie, het aantal personen is te groot voor mijn fotostudio).

Ik werkt in principe overal in Nederland. Bij een locatie in Nieuwveen of Nieuwkoop word er geen reiskosten vergoeding gerekend, daarbuiten geld een vergoeding van € 0,40 per gereden kilometer. Vanaf postcode 2441 BN.