Hey,

Mijn naam is Margrietha.

Ik ben moeder van Maud en vrouw van Gerard. Met z'n drieën wonen we in Nieuwveen, een dorp tussen Alphen aan den Rijn en Aalsmeer. Mijn gezin is erg belangrijk voor me. Ik geniet van het samen zijn, de gesprekken met mijn man en de grapjes van mijn dochter.

In de vroege lente kijk ik uit naar de eerste zonnestralen. Dit is het moment dat we weer voor ons huis op het bankje kunnen zitten. Met mijn man geniet ik dan van een lekker wijntje en droom ik weg over de lange zomeravonden die er aan gaan komen.

In de winter maak ik het met kaarsen gezellig in huis. Je kan me dan vinden met een pot thee en een dekentje op de bank.

Ik ben positief. Ik hou van koken en van de rust en de ruimte in het polderlandschap. Ik geniet van de vogels die ik hoor zingen in de vroege ochtend als ik zelf nog lekker in bed lig. Ik loop graag met mijn blote voeten in het (natte) gras. Ik ben dol op verhalen van vroeger. Je maakt me blij met een wilde bos bloemen en een lange wandeling in de natuur. Je weet wel zo'n wandeling waar je de wind door je haren voelt waaien.

Dankbaar ben ik dat ik het aller leukste mag doen wat er maar is. De fotografie is daarom ook mijn passie. Ik ga graag met mensen op pad om mooie herinneringen te maken. We maken plezier, halen herinneringen op en ik leg de liefde vast. Het zijn de mooie momenten waar ik bij mag zijn. Ik geniet met volle teugen van die ene aanraking, een liefdevolle blik en de twinkeling in de ogen die ik door mijn lens mag aanschouwen en voor eeuwig mag vastleggen.

Ik heb een rustig karakter. Tijdens de fotografie voel ik me als een vis in het water, komt er een enorme hoeveelheid energie vrij en kom ik daadkrachtig over.

Ik verplaats mezelf graag in de belevingswereld van het kind en ga mee in de fantasie en het spel. Naast dat dit me tijdens de fotografie helpt is het natuurlijk ook heerlijk om weer zelf even kind te kunnen zijn en me vrij te voelen. Maar pssssssst dat vertel ik er dan natuurlijk niet bij..............