Over mij

Hoi,

Mijn naam is Margrietha.

Ik ben moeder van Maud en vrouw van Gerard. Met z'n drieën wonen we in Nieuwveen, een dorp tussen Alphen aan den Rijn en Aalsmeer. Mijn gezin is erg belangrijk voor me. Ik geniet van het samen zijn, de gesprekken met mijn man en de grapjes van mijn dochter.

Dankbaar ben ik dat ik het aller leukste mag doen wat er maar is.

De fotografie is daarom ook mijn passie. Ik ga graag met mensen op pad om mooie herinneringen te maken. We maken plezier, halen herinneringen op en ik leg de liefde vast. Het zijn de mooie momenten waar ik bij mag zijn. Ik geniet met volle teugen van die ene aanraking, een liefdevolle blik en de twinkeling in de ogen die ik door mijn lens mag aanschouwen en voor eeuwig mag vastleggen.

Een van de mooiste berichten die ik ooit heb gekregen.

Het bericht dat ik van Edith ontving vergeet ik nooit meer. Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren.  Als ik er aan denk krijg ik gelijk weer kippenvel. Edith de jonge moeder schreef me dat ze me wilde bedanken voor de prachtige foto’s die ze kort daar voor van haar gezin bij me had laten maken. Plotseling was haar dochtertje overleden. De door mij gemaakte foto’s hadden ineens nog meer waarde gekregen. Toen besefte ik dat de foto’s die ik maak geen gewone plaatjes zijn. De beelden die ik maak zijn de waardevolle herinneringen die we koesteren en naarmate de tijd verstrekt meer waard worden.

Het is mijn missie om foto's voor je te maken die je vreugde geven, die je in je hart raken en zelfs een beetje kippenvel bezorgen als je naar de foto's kijkt.

Informatiebrochure aanvragen!

Vraag nu de informatiebrochure aan en ontvang € 50,- besteltegoed*.

(* geldig bij boekingen binnen 14 daagen na het aanvragen van de informatiebrochure)

Let op: vul je voor- en achternaam goed in voor de juiste verwerking.

Door het invullen van dit formulier kom je op de lijst van de nieuwsbrief terecht.
Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Contact

Margrietha Fotografie

Margrietha van Mastwijk
Telefoonnummer: 06 28589474
Email: info@margrietha-fotografie.nl
KVK nummer: 27333510

Studio Adres:
Industrieweg 17K, 2421 LK Nieuwkoop.

Openingstijden

Ma, di, do en vr: 9.00 uur -15.00 uur.
Wo en za: 9.00 uur -12.30 uur.
Uitsluitend open op afspraak.


Een afspraak maken voor een fotosessie kan ook buiten deze openingstijden zoals op een avond of een zondag is ook mogelijk.

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.