Kennismakingsgesprek

Omdat ik graag hoge service wil bieden en je graag echt verder wil helpen bied ik je een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als ik zelf opzoek ben naar een product of dienst ga ik vaak eerst kijken of ik iets kan vinden op internet.

Meestal begin ik dan vol goede energie te zoeken. Vaak merk ik dan dat ik na een tijdje speuren op internet al snel door de bomen het bos niet meer kan zien en eindig ik met een ongedaan gevoel of ik blijf nog met een aantal vragen zitten. Herken je dit?

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is bij het maken van een afspraak voor een fotosessie om eerst persoonlijk contact te hebben. Als je geen klik heb met de fotograaf en je dus niet op je gemak voelt kan jij je niet ontspannen tijdens de fotosessie. Dit zie je terug in de gemaakte beelden en dat is erg jammer.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken elkaar via de telefoon. Ik luister naar je wensen en beantwoord ik al je vragen.

Lijkt het je leuk om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken zodat ik je verder kan helpen? Boek dan nu hier gelijk een kennismakingsgesprek met mij in.

 

Contactgegevens

Margrietha Fotografie

Margrietha van Mastwijk
info@margrietha-fotografie.nl  www.margrietha-fotografie.nl
Telefoonnummer: 06 28589474

Adres: 
Roggeveldweg 1
2441 BN Nieuwveen.

Openingstijden

ma, di, do, vr & za: 09.00 uur -16.00 uur.  wo: 09.00 uur -12.30 uur.
Uitsluitend open op afspraak.

Een afspraak maken voor een fotosessie kan ook buiten deze openingstijden zoals op een avond of een zondag is ook mogelijk.

Scroll naar boven