Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven
dan een echte mooie grote foto voor boven de bank waar je nog jaren lang plezier van zult hebben.

Investering fotosehoot

Omdat iedereen anders is weet ik hoe belangrijk het is dat jij je eigen keuze kunt maken. Daarom zit je bij mij niet vast aan een vooraf samengesteld pakket waarvan je de helft niet gebruikt.

Je boekt eerst je fotosessie naar keuze. Na de fotosessie kies jij zelf uit de online gallerie wat je wilt afnemen.

Investering fotoproducten

Via de online gallery maak jij zelf de keuze wat je wilt afnemen en kun jij kiezen uit verschillende fotoproducten.

Zo heb je de keuze uit verschillende luxe wanddecoraties, passe-partout boxen, digitale bestanden & cadeau artikelen zoals bijvoorbeeld geschenk fotoboekjes.

Herken jij dit?

Door het digitale tijdperk waar in we leven heb jij je mobile telefoon vol staan met foto’s van je kinderen en je gezin. Je bewaard deze kiekjes zorgvuldig maar helaas doe je er verder niet zoveel mee. Misschien wil je de beelden wel graag uitzoeken maar door de hoeveelheid digitale bestanden is geen doorkomen meer aan.

Je wilt wel heel graag iets doen met de foto’s maar door het grote aanbod op internet kom je er niet goed uit waar je wat moois kunt bestellen om je beelden mooi op uit te laten komen. Of het ontbreekt je aan tijd en kom je er gewoon niet aan toe. Het gevolg is dat je nog steeds geen echte mooie grote foto aan de muur in huis heb hangen.

Hoe fijn zou het zijn om hier bij geholpen te worden door iemand die er verstand van heeft, je hulp bied en advies geeft?

Tijdens mijn middelbare school volgde ik een opleiding als styliste en daarna volgde ik de opleiding aan de academie voor fotografie in Amsterdam. Nu combineer ik de fotografie met de kennis die ik heb als interieurstylist. Zo leg ik bij de fotoshoot de mooie herinneringen vast waar jij zo naar verlangd. Daarna kan ik je helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakt product en geef ik graag advies zodat alles past bij jou eigen smaak in het interieur. Het is de perfecte combinatie!

Dus boek je een fotosessie bij Margrietha Fotografie dan zal ik er voor zorgen dat jij straks in huis echt kunt gaan genieten van een mooi grote foto waar jullie allemaal ontspannen op staan. Ik zal je adviseren en (indien jij dat wenst) helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakt fotoproduct. Op deze manier stel jij je eigen kunstcollectie samen, hoef jij de deur niet meer uit en weet jij dat je de aller beste kwaliteit krijgt. Ik zorg ervoor dat jij kan gaan genieten van een hoogwaardig fotoproduct waar jij je leven lang plezier van zult hebben.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze boek dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in.

Contactgegevens

Margrietha Fotografie

Margrietha van Mastwijk
info@margrietha-fotografie.nl  www.margrietha-fotografie.nl
Telefoonnummer: 06 28589474

Adres: 
Roggeveldweg 1
2441 BN Nieuwveen.

KVK nummer: 27333510.
BTW nummer: NL001962611B80

Openingstijden

ma, di, do, vr & za: 09.00 uur -16.00 uur.  wo: 09.00 uur -12.30 uur.
Uitsluitend open op afspraak.

Een afspraak maken voor een fotosessie kan ook buiten deze openingstijden zoals op een avond of een zondag is ook mogelijk.

Scroll naar boven