Fotosessie Vonne, Mijke en Joke uit Nieuwkoop

Vonne wilde graag een fotosessie met haar zus en haar moeder als cadeau voor haar vader.  Moeder Joke fietste op de dag dat we een afspraak hadden gewoon in haar sport kleding van huis om alles er zo normaal mogelijk te laten uitzien voor haar man. Ook de twee zussen hadden nep afspraken gemaakt om zo stiekem bij mij in mijn fotostudio aan te komen. In mijn studio dronken we eerst een kop thee en daarna gingen we aan de slag. Er hangt inmiddels een mooie canvas bij de familie aan de muur.

Vonne liet me toen ze de canvas aan haar vader hadden gegeven het volgende weten.
We hebben de foto al aan mijn vader gegeven en hij was er heel erg blij mee! We hebben hem op een zondagmiddag in de woonkamer opgehangen toen mijn vader niet thuis was. Het heeft een uur geduurd voordat mijn vader doorhad dat de Canvas er hing, haha.Hij heeft ook helemaal niet doorgehad dat we er mee bezig zijn geweest!

B Vonne 01 B Vonne 02 B Vonne 03 B Vonne 04 B Vonne 05 B Vonne 06

2 gedachten over “Fotosessie Vonne, Mijke en Joke uit Nieuwkoop”

 1. Met het resultaat ben ik heel blij. De dames hebben veel plezier gehad tijdens de sessie en dat is wellicht nog veel belangrijker dan de mooie foto’s die het heeft opgeleverd.

  Wie weet zwicht ik wel en gaat er een schroef de muur in.

  1. Hallo Rene,
   We hebben zeker veel lol gehad tijdens de fotosessie. Goed dat je blij bent met het resultaat.
   Margrietha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven