Fotosessie familie Schutter uit Nieuwveen

Een tijdje geleden kreeg ik een E-mail van Saskia Schutter.  Ze schreef me dat ze graag een foto wilde laten maken van zich zelf met haar twee zusjes. Verder schreef ze me dat ze samen met haar vriend een dochtertje had van net 4 weken oud en dat de hond Basco er toch ook wel bij hoorde. Of het een probleem was om dit in 1 fotoschoot te combineren was de vraag verder van Saskia. Mijn reactie hier op was: geen enkel probleem, kom maar op en ik heb er zin in!
Hier onder het resultaat.

Schutter 1 Blog Schutter 2 Blog Schutter 3 Blog Schutter 4 Blog Schutter 5 Blog Schutter 6

Wil jij ook zo’n leuke fotosessie? Neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven