Fotosessie familie Maurits uit Nieuwkoop

Afgelopen zomer had ik Irma (moeder van Fabio, Velia en Luna) al eerder in mijn studio voor een social media fotoshoot maar natuurlijk moesten haar kinderen ook nog op de foto…… Snel maakten we een nieuwe afspraak. Wat een geduld had grote broer Fabio met zijn zusjes. Ik had wat moeite om de twee meiden Velia en Luna uit elkaar te houden maar op een gegeven moment zag ik toch echt de verschillen wel. En wat een mooie ogen hebben deze kids! Inmiddels hangt er een mooie GROTE acryl foto in huis.

B kinderen Irma 01 B kinderen Irma 02 B kinderen Irma 03

Wil jij ook foto’s van je kinderen? Neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven