Fotosessie Familie Burggraaf uit De Hoef met Lisanne en Jimmie.

Een poosje geleden had ik de familie Burggraaf uit De Hoef in mijn fotostudio. Heel grappig was dat ik tien jaar geleden deze familie ook al een keer op de foto heb gezet. Toen was het zomer en maakte ik een familie portret in de boomgaard van hun op de boerderij in de Hoef en ik maakte foto’s met opa en oma er bij in een park in Mijdrecht. Nu tien jaar later maakte ik de foto’s in mijn studio in Nieuwkoop. Hier onder het eerste deel van deze fotosessie met de foto’s die ik maakte van de dochter Lisanne en haar vriend Jimmie. Een geweldig verliefd stel!

Lisanne 1 Blog Lisanne 2 Blog Lisanne 3 Blog Lisanne 4 Blog Lisanne 5

Ben jij ook zo verliefd en wil je ook een leuke fotosessie van jou en je lover? Neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven