Fotosessie Claudia en Liv.

Mag ik jullie even voorstellen aan Liv en Claudia. Liv is een super mooi en lief meisje van 2 jaar met geweldige ogen en mooie blonde krullen. Tijdens de fotosessie in mijn fotostudio heeft Liv me even laten werken en zweten. Liv kan namelijk niet stil zitten….. en als ze ergens op zit ziet ze al weer het volgende waar ze op of in wilt zitten. Een echte uitdaging voor mij dus. Maar dat geeft niet ik heb er weer van genoten en als je nog een keer wil langs komen met je mama dan ben je zeer welkom.
Blog Claudia 001 Blog Claudia 004 Blog Claudia 003 Blog Claudia 002
Heb jij ook kinderen en wil je ook zo’n leuke fotosessie met bed of poppenwagen neem dan snel contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven