Fotosessie baby Florian uit Waverveen

Marike en Johan kwamen met zoon Florian naar mijn studio voor een fotosessie. Florian is een lekkere vrolijke baby van 8 weken en laat alles over zich heen komen. Wat me opvalt tijdens de sessie is dat Marike en Johan super blij zijn met hun zoon. Elke keer dat ze naar Florian kijken hebben ze een hele mooie en bijzondere blik in hun ogen. (zo mooi dat ik de tranen in mijn eigen ogen voel opkomen). Marike vertelt mij dat ze pas geleden is gestart is met het geven van professionele babymassage onder de naam Sweet wellness. De bestelling die Marike en Johan doen is wel heel erg gaaf. Ze bestellen namelijk een canvas van 2 bij 2 meter. Een klein detail is dat de canvas naar de bovenste verdieping moet en niet door het trapgat past. Gelukkig hebben de buren een oplossing en helpen de canvas op de bovenste verdieping te krijgen. Kippenvel kreeg ik toen ik de canvas in het echt zag. Heel erg mooi!

B den Braber 01 B den Braber 02 B den Braber 03

.

 

2 gedachten over “Fotosessie baby Florian uit Waverveen”

 1. Marike den Braber

  Hoi Margrietha,

  Wat ontzettend leuk dat je een blog van onze fotosessie hebt gemaakt. Wij zijn nog steeds super blij met de prachtige foto’s. Onze canvas van 2 x 2 meter heb ik vol trots aan diverse mensen laten zien. Iedereen reageert heel erg enthousiast en vraagt waar die mooie foto gemaakt is…. ik ben je nu dus al aan het promoten!
  Bedankt dat je gelijk een link hebt gemaakt naar mijn website. Ik ben nog even met een ICT-er de laatste details aan het doorspreken wat betreft mijn website en het doorlinken naar facebook en websites. Als dat gereed is, kan ik jouw website ook doorlinken. Ik laat je wel weten wanneer dit gereed is.
  Fijn weekend.

  Groetjes Marike den Braber

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven