Fotosessie Anja en Natasja, winnaars van de actie “win een fotosessie”.

Anja Visser deed mee aan mijn actie “win een fotosessie”. Ze schreef me dat ze graag een leuke foto van haar zus Natasja wilde laten maken. Ze vertelde mij dat ze trots is op haar zus Natasja die het Down syndroom heeft en afgelopen zomer een nieuwe heup heeft gekregen. Natasja woont in Noorden bij zorgboerderij de Noordhoek en in het begin van het jaar krijgt ze nieuwe meubels voor haar kamer. Anja zou het leuk vinden dat er dan ook een mooie foto van hen samen aan de muur komt te hangen.

Ik heb heel veel reacties gekregen op de win actie “win een fotosessie” maar het verhaal van Anja sprong er tussen uit. En nu ik de twee zussen in mijn studio heb gehad weet ik het zeker….echte zussen liefde bestaat!  Voor mij was het weer een hele mooie en bijzondere ervaring om deze liefde te mogen vastleggen.

B Anja 01 B Anja 02 B Anja 03 B Anja 04 B Anja 05

Heb jij nu ook een speciale band met je vader, moeder, broer, zus, je lief of …… en lijkt het je leuk om deze liefde ook in beeld te brengen zodat je het voor altijd kan koesteren? Neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven