Boek jouw mini fine-art fotoshoot hier.

Wat leuk dat je foto’s wilt laten maken.
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Boek op tijd!

Graag wil ik iedereen een unieke ervaring geven. Om het beste resultaat uit elke fotosessie te halen zal ik er veel tijd en aandacht steken. Daarnaast lever hoge service en producten op maat.

Om de kwaliteit hoog te houden neem ik maar een aantal opdrachten aan. Door de grote hoeveelheid opdrachten loopt mijn agenda snel vol. Daarom wil ik je aanraden om op tijd een afspraak in mijn agenda te reserveren.

De bestelsessie

Na de fotosessie maken we een afspraak voor de gratis bestelsessie. Deze bestelsessie zal ongeveer 3 weken na de fotosessie plaatsvinden in mijn fotostudio in Nieuwkoop.

We bekijken samen de beelden op het grote scherm. Ik geef je advies en help je bij het maken van je keuze. In mijn fotostudio in Nieuwkoop zijn alle verschillende materialen aanwezig zodat jij alles goed kan bekijken en zelf je keuze kan maken. Jij kan zo heel eenvoudig je bestelling aan mij doorgeven. Op deze manier heb je er zelf geen werk aan en hoef je zelf de deur niet neer uit.

Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!
Margrietha.

[contact-form-7 id="10422" title="Boek je fotosessie formulier (MF)"]

Check je spam mailbox als je niets van mij ontvangt!

Soms komt mijn bericht helaas wel eens in de spam/ongewenste mailbox terecht.
Check daarom je spam/ongewenste mailbox als je niets ontvangt.
Als je er zeker van wilt zijn dat je niets mist markeer de mail dan als geen spam in je mail.

Ontvang je binnen 48 uur geen bericht dan is er iets misgegaan.
Neem dan contact met mij op.

Contactgegevens

Margrietha Fotografie

Margrietha van Mastwijk
info@margrietha-fotografie.nl  www.margrietha-fotografie.nl
Telefoonnummer: 06 28589474

Adres: 
Roggeveldweg 1
2441 BN Nieuwveen.

Openingstijden

ma, di, do, vr & za: 09.00 uur -16.00 uur.  wo: 09.00 uur -12.30 uur.
Uitsluitend open op afspraak.

Scroll naar boven